enda

Mimmi Spång

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Associate producer DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Co-producer DK/Spillefilm
Congo 2018 Co-producer U/Spillefilm
Kæmpen 2017 Executive producer U/Spillefilm
Mini 2014 Executive producer DK/Kort fiktion
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Sebbe 2010 Producer U/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Producer DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Executive producer U/Spillefilm
En soap 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Zozo 2005 Produktionskoordinator U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.