enda

Minna Jørgensen

(1904 – 1975)

Skuespiller. Født 22/12 1904, død 12/2 1975.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsskolen 1964 Moderen DK/Spillefilm
Problemet - piger 1963 Servitrice Tv-film
Peters landlov 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Duellen 1962 En sygeplejerske DK/Spillefilm
Recensenten og dyret 1962 Medvirkende Tv-film
Cirkus Buster 1961 Tilskuer der må flytte sig DK/Spillefilm
Kærlighed 1960 Medvirkende Tv-film
Far til fire på Bornholm 1959 Frk. Kofoed, husbestyrerinde DK/Spillefilm
Mariannes bryllup 1958 Marie, kokkepige DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Den gamle neanderthalerkone DK/Spillefilm
En kvinde er overflødig 1957 Pensionatsværtinde DK/Spillefilm
Ingen tid til kærtegn 1957 Kostumier DK/Spillefilm
Tre op og een i mente 1956 Medvirkende Tv-film
Ole Lukøje 1955 En madamme Tv-film
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Fru Riise DK/Spillefilm
Som sendt fra himlen 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Fru Holm DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 En husbestyrerinde DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Grønthandlerske DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Kasserersken DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Fru Sandvig DK/Spillefilm
Brevet fra Afdøde 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Pantelånerens kone DK/Spillefilm
Hvad fatter gør 1945 Mutter DK/Kort fiktion
Teatertosset 1944 Billetdamen DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Daglejer DK/Spillefilm
Ta' Briller paa 1942 Paaklædersken DK/Spillefilm
Tak fordi du kom, Nick - ! 1941 Frøken Rasmussen, kokkepige DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Frk. Storm, danse-instruktrice DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Kommunelærerinde DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Ane, pige hos Smidt DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.