enda

Minnie Driver

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Barneys mange liv 2010 2nd Mrs. P U/Spillefilm
High Heels and Low Lifes 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Tarzan 1999 Jane (org. version) U/Spillefilm
Den ideelle mand 1999 Mabel U/Spillefilm
Grosse Pointe Blank - lejemordernes træf 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Gode venner 1995 Bernadette 'Benny' Hogan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.