enda

Mira Nair

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Amelia 2009 Instruktion
Vanity fair 2005 Instruktion U/Spillefilm
Monsoon Wedding 2001 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Familien Perez 1995 Instruktion U/Spillefilm
Salaam Bombay 1988 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Queen of Katwe Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.