enda

Miranda Otto

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Annabelle 2: Skabelsen 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Daughter 2015 Medvirkende U/Spillefilm
I, Frankenstein 2014 Leonore U/Spillefilm
Reaching for the Moon 2013 Elizabeth Bishop U/Spillefilm
The Turning 2013 Sherry U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Mary Ann Ferrier U/Spillefilm
Flight of the Phoenix 2004 Kelly U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.