enda

Mischa Gavrjusjov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dom over død mand 2012 Cheffotograf U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Foto, Rekvisitør DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Foto U/Spillefilm
Hamsun 1996 Foto DK/Spillefilm
Sommeren 1995 Produktionsassistent U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Foto U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.