enda

Missy Stewart

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Parker 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Paranoia 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Killers 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The ugly truth 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
21 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sviger-monster 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Playing by heart 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
To Die For 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.