enda

Mogens Brix-Pedersen

(1930 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Minder på skinner 1996 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mørklægning 1992 Retsmediciner Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Skægkorporal Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 2. kritiker Tv-film
Lykken er en underlig fisk 1989 Fiskere DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Midt om natten 1984 Journalist DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Assesor Knudsen Tv-serie
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Aldrig i livet 1982 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Nævningene 1980 Aage Philip Tv-serie
Fiskerne 1977 Mads Langer, Lausts nevø Tv-serie
Arbejdsløs 1976 Medvirkende Tv-film
I Danmark er jeg død 1975 Medvirkende Tv-film
Spild og service 1975 Medvirkende Tv-film
Kun sandheden 1975 Vært i "Munken" DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Otto Lintz DK/Spillefilm
Hvor er Viggo? 1973 Bertel Tv-film
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Vi ku' være smukke fugle 1973 Medvirkende Tv-film
Flugten 1973 Svindler DK/Spillefilm
Mindesmærket 1972 Lokal beboer Tv-film
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
En bjørn 1963 Instruktion Tv-film
Jeppe på bjerget 1963 Medvirkende Tv-film
En inspektør ringer på 1961 Medvirkende Tv-film
Soldaterløjer 1960 Medvirkende Tv-film
Nævningen 1960 Medvirkende Tv-film
Folk og røvere i Kardemomme By 1959 Medvirkende Tv-film
Erasmus Montanus 1956 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.