enda

Mogens Elvius

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hvad nu? 1973 Speaker DK/Dokumentarfilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Den indre forurening tre gange daglig 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hjælp de ældre 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
Et livsværk - Carl Th. Dreyers Jesusfilm 1970 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Huse 1967 Speaker DK/Dokumentarfilm
Pas på dit hjerte 1967 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.