enda

Mogens Hermansen

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frikendt 1978 Medvirkende DK/Kort fiktion
Terror 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
Blomster til Mona 1974 Uffe Tv-film
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
Snart dages det brødre 1974 Overbetjent Tv-film
Skipper & Co. 1974 Medvirkende DK/Spillefilm
Gips 1973 Betjent Tv-film
Båndet 1973 Medvirkende Tv-film
Romantik på sengekanten 1973 Medvirkende DK/Spillefilm
Livsens ondskab 1972 Handelsrejsende Tv-serie
Tandlæge på sengekanten 1971 Maskinmester på kraftværk DK/Spillefilm
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Hortense læg dig og paragraf 330 1967 Medvirkende Tv-film
Gidslet 1967 Medvirkende Tv-film
Ka' De li' østers? 1967 Medvirkende Tv-serie
Et minde om to mandage 1964 Medvirkende Tv-film
Den føjelige elsker 1963 Medvirkende Tv-film
Paladsrevolutionen 1963 Medvirkende Tv-film
Støv for alle pengene 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærlighed 1960 Jens Tv-film
Den sidste vinter 1960 Andersen, bager DK/Spillefilm
En livssag 1959 Medvirkende Tv-film
Den indbildt syge 1959 Medvirkende Tv-film
Vintersolhverv 1959 Betjent Tv-film
Paw 1959 Skytte DK/Spillefilm
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Det lille hotel 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
De 22 år 1956 Medvirkende Tv-film
En sømand går i land 1954 Henrik, portner på sømandshjem DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.