enda

Mogens Juul

(1925 – 1999)

Skuespiller. Født 28/5 1925, død 20/1 1999.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Begravelsen 2002 Karl DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Filosofiprofessor DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Pastor Ewaldsen Tv-serie
Der brænder en ild 1962 Jens, karl på Riisgården DK/Spillefilm
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Flintesønnerne 1956 Jakob DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Frihedskæmper DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Skildvagt DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Staldkarl DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.