enda

Mogens Kløvedal

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjerteafdelingen 2002 Manuskonsulent Tv-serie
Den blinde maler 2000 Executive producer Tv-film
Karrusel 1998 Dramaturg Tv-serie
Krystalbarnet 1996 Executive producer DK/Spillefilm
Juletestamentet 1995 Redaktør, TV 2 Tv-serie
Hjem til fem 1995 Konsulent Tv-serie
The julekalender 1993 Klip Tv-serie
Bente og Mads 1986 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Lyt til din ryg 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hodja fra Pjort 1985 Manus DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Dramaturg DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Manus DK/Spillefilm
Hole in one 1983 Manus DK/Kort fiktion
Rocking Silver 1983 Supervisor DK/Spillefilm
Afskum - en film om de kollektive børne- og ungdomsmiljøer 1982 Instruktion, kommentar, Manus DK/Dokumentarfilm
Cirkus Casablanca 1981 Manus DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Manus DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Drejebog DK/Kort fiktion
En forførers dagbog 1979 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.