enda

Mogens Pedersen

(1931 – )

Danske skuespiller og instruktør. Gift 1955 med skuespillerinde Bodil Sangill.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
As You Were 2012 Peter DK/Kort fiktion
Fri os fra det onde 2009 Ingvar DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Drabet 2005 Lisbeths far DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Dines Jarmer, vandmølleejer Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Instruktion Tv-film
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Vagt i Fidusbanken DK/Spillefilm
Mr. President 1974 Medvirkende Tv-film
Her bor de gale 1973 Gustav Tv-film
Sandkassen 1972 Dreng Tv-film
Automobilkirkegården 1971 Fodere Tv-film
De usynlige 1970 Leander Tv-film
Woyzeck 1968 Andres Tv-film
Vinduer 1966 Instruktion Tv-film
Den store stilhed 1966 Medvirkende Tv-film
Ned med kulturen 1966 Medvirkende Tv-film
Efter 1965 Instruktion Tv-film
Alle mine sønner 1964 Frank Lubey Tv-film
Gravkaffe 1963 Egon Mellemkjær-Hansen Tv-film
Charles tante 1959 Mand med telegram DK/Spillefilm
Een tjener og to herrer 1958 Medvirkende Tv-film
Styrmand Karlsen 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Den lange julemiddag 1957 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.