enda

Mogens Petersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De 5. verdenslege for spastisk lammede 1985 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kiropraktik i Danmark 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Plejecenteret Sølund 1981 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kiropraktik - een vej til sundhed 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sikring af skolevejen 1979 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Ny knallertalder 1979 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Kom ikke på tværs i kryds! 1978 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Før det brænder 1977 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Hen ad vejen 1975 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.