enda

Mogens Vemmer

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Producer Tv-serie
Kameldamen 1969 Instruktion DK/Spillefilm
Flygtning i Danmark 1969 Manus, Interviewer DK/Dokumentarfilm
Legestue 1969 Producer Tv-serie
Nille 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
En nat i august 1967 Instruktion DK/Kort fiktion
Hvad er der i vejen med mor og far? 1965 Producer DK/Dokumentarfilm
Gade uden ende 1963 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Hvepsevågen 1962 Speaker DK/Dokumentarfilm
Danmark 1960 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.