enda

Molly Ringwald

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fresh horses 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Maybe Baby 1987 Medvirkende U/Spillefilm
God til piger 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Bare så sød 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Abefest for viderekommende 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Rumjægeren - eventyr i den forbudte zone 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.