enda

Mona Malm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Efter brylluppet 2006 Farmor DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Moderen DK/Spillefilm
Stjernesøstre 1999 Medvirkende U/Spillefilm
Spring for livet 1997 Vendela U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Eva Gunnarsdotter U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Heja Roland! 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.