enda

Monica Bellucci

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Troldmandens lærling 2010 Veronica U/Spillefilm
Shoot 'Em Up 2007 Donna Quintano U/Spillefilm
The Passion of the Christ 2004 Maria Magdalene U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Dr. Lena Kendricks U/Spillefilm
Irréversible 2002 Alex U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Kleopatra U/Spillefilm
Malèna 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Dobermann 1997 Nat la Gitane U/Spillefilm
L' appartement 1996 Lisa U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.