enda

Monica Steenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lotto 2006 Produktion DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Co-producer U/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Produktion DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Producer DK/Spillefilm
Juliane 2000 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
Under overfladen 1998 Produktionsleder DK/Spillefilm
Surferne kommer 1998 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Tankens anatomi 1997 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
En loppe kan også gø 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Europa 1991 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Reiner Werner Fassbinder Pris 2001 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001 Monas verden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Taipei Film Festival 2007-06-22 Tid til forandring
Tallinn Black Nights Film Festival 2004-11-27 Tid til forandring
Lübeck, Nordische Filmtage 2004-11-04 Tid til forandring
Hamburg FilmFest GmbH 2004-09-23 Tid til forandring
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2004-08-20 Tid til forandring
Berlinale 2002-02-06 Monas verden
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001-11-08 Monas verden
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2001-08-27 Monas verden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.