enda

Montgomery Clift

(1920 – 1966)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjernevask 1966 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Hemmelige lidenskaber 1962 Medvirkende U/Spillefilm
The Misfits 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Pludselig sidste sommer 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Lonelyhearts 1958 Medvirkende U/Spillefilm
De unge løver 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Med natekspres Rom Paris 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg tilstår 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Herfra til evigheden 1953 Medvirkende U/Spillefilm
En plads i solen 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Luftbroen 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Arvingen 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Et barn eftersøges 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Red river 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.