enda

Morgan Freeman

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Angel Has Fallen 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Nøddeknækkeren og de fire kongeriger 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Going in Style 2017 Medvirkende U/Spillefilm
London Has Fallen 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Ruth & Alex 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Lucy 2014 Professor Norman U/Spillefilm
Oblivion 2013 Beech U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Thaddeus Bradley U/Spillefilm
Invictus 2010 Nelson Mandela U/Spillefilm
The Eastwood Factor 2010 Fortæller U/Dokumentarfilm
Nu eller aldrig 2008 Carter Chambers U/Spillefilm
Wanted 2008 Sloan U/Spillefilm
Du almægtige, Evan 2007 God U/Spillefilm
Gone baby gone 2007 Jack Doyle U/Spillefilm
Lucky Number Slevin 2006 The Boss U/Spillefilm
En ny dag i livet 2005 Mitch Bradley U/Spillefilm
Million Dollar Baby 2004 Eddie Scrap-Iron Dupris U/Spillefilm
Dreamcatcher 2003 Oberst Abraham Curtis U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Vorherre U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Charlie Grimes U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 William Cabot U/Spillefilm
Edderkoppens spind 2001 Alex Cross U/Spillefilm
Clint Eastwood: Out of the Shadow 2000 Fortæller Tv-dokumentar
Nurse Betty 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Hard Rain 1998 Jim U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Alex Cross U/Spillefilm
Amistad 1997 Joadson U/Spillefilm
The long way home 1997 Fortæller U/Dokumentarfilm
Kæde reaktion 1996 Paul Shannon U/Spillefilm
Seven 1995 William Sommerset U/Spillefilm
Outbreak 1995 Medvirkende U/Spillefilm
En verden udenfor 1994 Medvirkende U/Spillefilm
De nådesløse 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood: den fredløse 1991 Azeem U/Spillefilm
Driving Miss Daisy 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Street smart 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.