enda

Moritz Bleibtreu

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farvel til Tyskland 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Schuld 2015 Medvirkende Tv-serie
Soul Kitchen 2010 Illias Kazantsakis U/Spillefilm
Jud Süss - i ondskabens tjeneste 2010 Joseph Goebbels U/Spillefilm
Lippel's dream 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Hilde 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Baader-Meinhof komplekset 2008 Andreas Baader U/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Lombardo/Lombardos tvillingebror DK/Spillefilm
Eksperimentet 2000 Tarek Fahd, fange nr. 77 U/Spillefilm
Luna Papa 1999 Nasreddin U/Spillefilm
Lola 1998 Manni U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.