enda

Morten Alfred Høirup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Safari Europa - Hugorm 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Mus 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Myre 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Netedderkop 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Pindsvin 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Ræv 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Rådyr 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Svale 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Stine den plettede so 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Fåret Colette (kort version) 2008 Komponist DK/Dokumentarfilm
Tyrekalven Ferdinand 2008 Komponist DK/Dokumentarfilm
Pletsoen Stine 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Fåret Colette (lang version) 2006 Komponist DK/Dokumentarfilm
Tyrekalven Baldur 2006 Komponist DK/Dokumentarfilm
Rørdrummens vinter 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Den giftige 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Den sjove 2002 Komponist DK/Dokumentarfilm
Den stolte - Kongen af Provence 2001 Musik DK/Dokumentarfilm
Paddernes forunderlige verden 1996 Musik Antologi
Paddernes forunderlige verden - Akrobaten 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Paddernes forunderlige verden - De unge og de frække 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Paddernes forunderlige verden - Elskovsalamanderen 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Paddernes forunderlige verden - Musikanten og kartoffeltrolden 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Paddernes forunderlige verden - Vagabonden og den trofaste 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Paddernes forunderlige verden - Vovehalsen 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.