enda

Morten Bartholdy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for én 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 CGI DK/Kort fiktion
De vilde svaner 2009 VFX-supervisor DK/Spillefilm
LEGO Indiana Jones and the Raiders of the Lost Brick 2008 CGI DK/Kort fiktion
Zozo 2005 Digitale effekter U/Spillefilm
Drabet 2005 Visual effects DK/Spillefilm
Danas have 2004 Visual effects, 3D animator DK/Dokumentarfilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 3D-leder DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Visual effects DK/Spillefilm
Snedronningen 2000 Animation DK/Kort fiktion
Valhalla 1986 Mellemtegner, Rentegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.