enda

Morten Bo

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Avra for Laura 1990 Manus, Stills DK/Kort fiktion
Trine 5 år 1987 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Kort fiktion
Trine i sne 1987 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Kort fiktion
Trine, pas på! 1987 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Trine og heksen 1987 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Aftenlandet 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
Thorkild Bjørnvig 1974 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Fremmedarbejder 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Der Kommer Nogen... 1972 Instruktion, Foto DK/Eksperimentalfilm
Anomi 1972 Foto DK/Eksperimentalfilm
Manden der tænkte ting 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kgl. begivenheder juni 1967 1967 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.