enda

Morten Boesdal Halvorsen

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klassens jul 2017 Instruktion Tv-serie
A-klassen 2012 Instruktion, Manus Tv-serie
Vimmersvej 2003 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
The One and Only 2 2002 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Lev vel 2002 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.