enda

Morten Borchersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aurum 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Der er ingen ende på Vejle 2007 Foto DK/Kort fiktion
Love 2007 Foto DK/Dokumentarfilm
Kærestepar 2007 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Bjørno & Bingo 2004 Foto DK/Kort fiktion
Haletudsen 2004 Foto DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Fotografassistent Tv-serie
Tvilling 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Kameraassistent Tv-serie
Rejseholdet 2000 Fotografassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.