enda

Morten Gundel

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blinkende lygter 2000 Peter som femtenårig DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Johan DK/Spillefilm
Albert 1998 Albert DK/Spillefilm
Tifanfaya 1998 Medlem af 'Hajdrengene' DK/Kort fiktion
Kun en pige 1995 Lille Kaj DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Morten DK/Spillefilm
Fæhår & Harzen 1995 Dennis Tv-serie
Elsker, elsker ikke 1995 Nevø DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Carl I DK/Spillefilm
Hvordan vi fik vores naboer 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.