enda

Morten Kærså

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cecilies verden 1998 Musik DK/Dokumentarfilm
En skæv start 1993 Musik DK/Dokumentarfilm
To år med Randi 1993 Musik, Stemme DK/Dokumentarfilm
Hvor sidder livet 1992 Musik DK/Dokumentarfilm
Manden der ikke ville 1992 Musik DK/Eksperimentalfilm
Gadens børn 1991 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi leger lige 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
En afgrund af frihed 1989 Musik DK/Spillefilm
Når de små synger 1989 Musik DK/Dokumentarfilm
Tidlige trin 1988 Musik DK/Dokumentarfilm
Flamberede hjerter 1986 Musik DK/Spillefilm
Sneakers - Back Stage 1985 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sådan er jeg osse 1980 Musik DK/Spillefilm
Muldflugten 1979 Musik DK/Dokumentarfilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Musiker DK/Spillefilm
Det kunne være så skønt 1976 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.