enda

Morten Korch

(1876 – 1954)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 074 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 092 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det gamle guld 1951 Sig selv DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Deltager i mosemødet DK/Spillefilm
Morten Korch 1946 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.