enda

Morten Schaffalitzky

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bitter Pille 2014 Forretningsmand DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Joakim DK/Spillefilm
Gottlieb 2001 Christensen DK/Kort fiktion
Sort Hjerte 1995 Tobias DK/Kort fiktion
Farligt venskab 1995 Jonas Kant DK/Spillefilm
Karlsvognen 1992 Tias, 15 år DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.