enda

Morten Schyberg

(1936 – )

Produktionsleder, biografdirektør. Søn af den berømte teaterkritiker Frederik Schyberg og skuespillerinde Nina Kalckar, og dermed barnebarn af skuespiller og instruktør Robert Schyberg (1872-1946). Bror til filmklipper Kasper Schyberg og Adam Hollesen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Siggis nat 1979 Producer DK/Kort fiktion
I Skyttens tegn 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Violer er blå 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Christa 1971 Produktionsleder U/Spillefilm
Desertøren 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Med kærlig hilsen 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Hemmelig sommer 1968 Produktionsleder Tv-serie
Trommen 1968 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Dage i min fars hus 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ka' De li' østers? 1967 Producer Tv-serie
Gift 1966 Produktion DK/Spillefilm
Sisimiut 1966 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Næsbygaards arving 1965 Produktionsleder DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Slottet 1964 Scripter DK/Spillefilm
April 1963 Scripter DK/Spillefilm
Bussen 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Vi har det jo dejligt 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Scripter DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Lyd DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Arkitektelev DK/Spillefilm
Ung leg 1956 Gymnasieelev DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.