enda

Morten Stahlhut

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det korte liv 2014 Location scout DK/Kort fiktion
Alting 2012 Producer DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Producer DK/Kort fiktion
Viceværten 2012 Producerassistent, Location manager DK/Spillefilm
Into the White 2012 Postproduktionsassistent U/Spillefilm
Vogn 347 2011 Medvirkende, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.