enda

Morten Svenstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forget Me Not 2019 Supplerende musik DK/Dokumentarfilm
På kanten af frihed 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Komponist DK/Kort fiktion
Uden ord 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Under mørket 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
En let brise 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Show Dream 2009 Musik, Lydmix DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.