enda

Morten Vest

Instruktør og fotograf, født 1956. Uddannet arkitekt med speicale i visual kommunikation. Har arbejdet som stillfotograf, grafisk designer og art director på udstillinger og kampagner. Morten Vest har levet og arbejdet i New Zealand, Grækenland og Afrika.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
De frelste 2017 Instruktion, Manuskript, Fotograf, Grafik, VFX on set DK/Dokumentarfilm
Masaier på vej 2010 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Aftaler med Gud 2007 Stills DK/Dokumentarfilm
Punk Royal 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Livet er en fest 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.