enda

Mustafa Presheva

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gallipolli: The End of the Road 2013 Klip U/Spillefilm
Five Minarets in New York 2010 Klip U/Spillefilm
Maskeli besler Cypern 2008 Klip U/Spillefilm
Osmanli Cumhuriyeti 2008 Klip U/Spillefilm
Hvem dræbte skyggemanden? 2006 Klip U/Spillefilm
G.O.R.A. 2004 Klip U/Spillefilm
Where's Firuze? 2004 Klip U/Spillefilm
Boats Out of Watermelon Rinds 2004 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.