enda

Mutz Greenbaum

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tordenklippen 1946 Foto U/Spillefilm
Kontraspionage 1943 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
To verdener 1930 Foto U/Spillefilm
Der vergiftete Strom 1921 Foto U/Spillefilm
Ich-bin-Du 1921 Fotograf U/Spillefilm
Das Spiel mit dem Tode 1919 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.