enda

Mychael Danna

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Life of Pi 2012 Musik U/Spillefilm
Moneyball 2011 Musik U/Spillefilm
Going the distance 2010 Musik U/Spillefilm
The whistleblower 2010 Musik U/Spillefilm
500 days of summer 2009 Musik U/Spillefilm
The Imaginarium of Dr. Parnassus 2009 Musik U/Spillefilm
Lakeview Terrace 2008 Musik U/Spillefilm
Bedrag 2007 Musik U/Spillefilm
Fracture 2007 Musik U/Spillefilm
Surf's up 2007 Musik U/Spillefilm
Lonely hearts 2006 Musik U/Spillefilm
Little Miss Sunshine 2006 Musik U/Spillefilm
Vejen til Betlehem 2006 Musik U/Spillefilm
Vanity fair 2005 Musik U/Spillefilm
Capote 2005 Musik U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Musik U/Spillefilm
Water 2005 Musik U/Spillefilm
Tideland 2005 Musik U/Spillefilm
Shattered Glass 2003 Musik U/Spillefilm
Ararat 2002 Musik U/Spillefilm
Antwone Fisher 2002 Musik U/Spillefilm
Monsoon Wedding 2001 Musik U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Musik U/Spillefilm
Bounce 2000 Musik U/Spillefilm
Girl, Interrupted 1999 Musik U/Spillefilm
Felicia's Journey 1999 Musik U/Spillefilm
8 MM - Otte millimeter 1999 Musik U/Spillefilm
The Sweet Hereafter - Tiden efter 1997 Musik U/Spillefilm
The Ice Storm 1997 Musik U/Spillefilm
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Musik U/Spillefilm
Exotica 1994 Musik U/Spillefilm
Trøsteren 1991 Musik U/Spillefilm
Speaking Parts 1989 Musik U/Spillefilm
Family Viewing 1987 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.