enda

Myron I. Kerstein

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
LOL 2012 Klip U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Klip U/Spillefilm
Nick & Norah's Infinite Playlist 2009 Klip U/Spillefilm
Fame 2009 Klip U/Spillefilm
The Dukes of Hazzard 2005 Klip U/Spillefilm
In Good Company 2005 Klip U/Spillefilm
Garden State 2004 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.