enda

Nadja Nørgaard Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kemohjerne 2019 Producer Tv-serie
Cold Case Hammarskjöld 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Nylon 2015 Producer DK/Kort fiktion
Pels 2014 Co-producer U/Dokumentarfilm
Waiting for Phil 2012 Producer DK/Kort fiktion
Fjorten år og to nætter 2011 Producer DK/Kort fiktion
Kys min bror 2010 Producer DK/Kort fiktion
Tommy 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Producer DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.