enda

Nana Gravesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi leger lige 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Blomstens ansigt 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Når de små synger 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tidlige trin 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
David eller Goliath 1988 Mix DK/Dokumentarfilm
Jeg elsker dig 1987 B-tonemester DK/Spillefilm
Politiet i virkeligheden (1). Kontrolbilledet 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Politiet i virkeligheden (2). Lighed for loven 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Politiet i virkeligheden (3). Konsekvenser 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Try to remember 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Den onde cirkel 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.