enda

Nancy Richardson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Divergent 2014 Klip U/Spillefilm
Warm Bodies 2013 Klip U/Spillefilm
Carrie 2013 Klip U/Spillefilm
Elsk mig igen 2012 Klip U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Klip U/Spillefilm
The Last Song 2010 Klip U/Spillefilm
The Twilight Saga: Eclipse 2010 Klip U/Spillefilm
Twilight 2008 Klip U/Spillefilm
Thirteen 2003 Klip U/Spillefilm
En ven af familien 1990 Klip U/Spillefilm
Vis hvad du kan 1988 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.