enda

Nanna Bjerre

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Remix 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Påklæder DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Daddy-O 2006 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Scenografassistent Tv-serie
Rød mand stå 2004 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.