enda

Nanna Brüchmann Tornøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorte måne 2015 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Shiva 2015 Påklæder DK/Kort fiktion
Et gensyn 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
4Reality 2013 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Gemmeleg 2011 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.