enda

Nanna Kristín Magnúsdóttir

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under Træet 2018 Sjöfn U/Spillefilm
Heartstone 2017 Kristjáns mor DK/Spillefilm
Sparrows 2015 Kristjana DK/Spillefilm
Paris of the North 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Forældre 2008 Producer U/Spillefilm
Børn 2006 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.