enda

Nanna Nyboe Tabor

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex (oversigt) 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Executive producer Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Executive producer Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Executive producer Fiktionsserie
Villa Villekulla 2019 Grafik DK/Dokumentarfilm
Kemohjerne 2019 Executive producer Tv-serie
Lille danser 2017 Producer DK/Kort fiktion
Walk with Me 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
I familie 2016 Producer DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Rottelæber DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.