enda

Nanni Moretti

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min mor 2015 Instruktion U/Spillefilm
Habemus Papam 2011 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Stille kaos 2008 Pietro Paladini, Manus U/Spillefilm
Il caimano - mig og Berlusconi 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Sønnens værelse 2001 Instruktion, Giovanni, Manus, Produktion U/Spillefilm
Kære dagbog 1993 Instruktion, Himself, Manus, Producer U/Spillefilm
Messen er slut 1985 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.