enda

Naomi Shohan

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Winter's Tale 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
Troldmandens lærling 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Lovely Bones 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
I Am Legend 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Constantine 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Teaching Mrs. Tingle 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
American Beauty 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vamp 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.