enda

Naomi Watts

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Glasslottet 2017 Medvirkende U/Spillefilm
While We're Young 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Demolition 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Sea of Trees 2015 Medvirkende U/Spillefilm
St. Vincent 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Diana 2013 Princess Diana U/Spillefilm
Perfect Mothers 2013 Lil U/Spillefilm
The Impossible 2012 Maria U/Spillefilm
Fair game 2010 Valerie Plame U/Spillefilm
The International 2009 Eleanor Whitman U/Spillefilm
The International 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Funny Games 2007 Anna Farber U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Anna U/Spillefilm
Kærlighedens slør 2006 Kitty Fane, Produktion U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Rachel Keller U/Spillefilm
King Kong 2005 Ann Darrow U/Spillefilm
We don't live here anymore 2004 Produktion U/Spillefilm
Ned Kelly 2003 Julia Cook U/Spillefilm
21 gram 2003 Cristina Peck U/Spillefilm
The Ring 2002 Rachel Keller U/Spillefilm
Mulholland Drive 2001 Betty Els/Diane Selwyn U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.