enda

Natascha Thiara Rydvald

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ludo 2014 Cheffotograf U/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Isas stepz 2008 Foto Tv-serie
En ægteskabelig affære 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Larger than life 2003 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Orkideen 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Den guddommelige brugsanvisning 2002 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Jolly Roger 2001 Stills DK/Spillefilm
Genfærd 1999 Foto DK/Kort fiktion
Imagined Corners 1999 Foto DK/Eksperimentalfilm
Skyggen 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Exit non-stop 1998 Video-fotograf DK/Kort fiktion
Frangipane the tortoise 1993 Foto DK/Eksperimentalfilm
Hjerter i slør 1992 Stills DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.